• nlNederlands

Electronische Identificatie

U wenst als eigenaar van een huisdier niet de angst en onzekerheid te ervaren wanneer uw dier verloren raakt of erger nog, gestolen wordt. Halsbanden met ID zijn makkelijk te verwijderen, raken vanzelf los en vormen soms zelfs een gevaar voor de meer avontuurlijke dieren. Er is maar een manier om uw zorgen weg te nemen en de kans dat uw dier terug bij u komt te vergroten, door uw dier bij uw dierenarts te laten voorzien van een microchip. Elke microchip heeft zijn eigen unieke identificatienummer en is gemakkelijk door uw dierenarts in te brengen onder de huid van het dier. Dit nummer wordt op uw naam geregistreerd bij een databank.

Vrijwel elke dierenarts, elk asiel, elke plaatselijke autoriteit (politie) beschikt over een speciaal leestoestel waarmee een microchip uitgelezen kan worden. Als uw dier gevonden wordt en bij een van deze instanties binnengebracht wordt, scannen zij het dier op de aanwezigheid van een microchip. Het unieke identificatienummer in de microchip wordt opgezocht in de Nationale databank en linkt u aan het gevonden dier. U wordt gecontacteerd en aldus herenigd met uw verloren dier. 

Onze microchips kunnen gebruikt worden bij ALLE dieren.

Need Support

Donec tristique quam sit amet dolor aliquet vitae tempor libero ornare. In sit amet lorem in eros ullamcorper tincidunt. Proin vulputate mauris quis. more

Contact info

Chip Point is een webwinkel van Handelsonderneming Oppers.

Nijverheidsweg 3
5492 NK Sint-Oedenrode
+31 (0)413-475718
info@chippoint-holland.nl