• nlNederlands

Halo chipscanner

combo1
  • combo2
excl. BTW
  • Merk: Halo
  • Model: Halo chipscanner
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
Mededeling! Met de nieuwe regelgeving is de verkoop van chips ook veranderd! Voor meer informatie en bestellingen, bel: 06-53346124

Specificatie

De Halo chip scanner is handzaam en betaalbaar. Leest alle 10- en 15 cijferige chipnummers.

De Halo microchip scanner is een praktische handscanner voor het uitlezen van identificatiechips bij dieren. Hij heeft een uitstekend leesbereik en een zeer lange accuduur (2 maanden in standby). De scanner heeft een robuust design en een realistische prijs.

De Halo chipscanner leest alle 10- en 15-cijferige chipnummers. De 15-cijferige chips (type FDX-B) zijn de standaard in de EU voor het chippen van dieren. De 10-cijferige chips (type FDX-A) worden onder meer in de VS gebruikt.

De scanner kan gebruikt worden voor het lezen van chips bij paarden, schapen, honden, katten, etc.

Lange accuduur
Chip scanner van Halo heeft een interne accu. De Halo chip scanner is voorzien van een litium-ion batterij. Deze is via een USB oplaadbaar via de pc.
Met een volledig opgeladen batterij kunnen:
– 650-700 scans gemaakt worden
– Scanner blijft 2 maanden stand by.

Handzaam en robuust
De chip scanner van Halo is handzaam en robuust.
De scanner is compact en ligt prettig in hand.
De Halo kan ook tegen stootje.

Specificaties
– Maten: Ø 135mm h: 33mm.
– Leest alle 10- (FDX-A) en 15 cijferige (FDX-B) chipnummers.
– Scanbereik: 120 cm2.
– Garantie: 1 jaar vanaf factuurdatum.

Herkenning vermiste dieren
De Halo chip scanner kan aangeven wanneer een gescande chip als vermist is opgegeven. Dit gaat met behulp van de Scanner Angel database.
In deze database kunnen organisaties die vermiste dieren registreren chipnummers van vermiste dieren toevoegen. Wanneer de Halo chip reader wordt opgeladen via de USB worden via internet de meest recente gegevens van de
Scanner Angel database opgehaald en de chipnummers van als vermist opgegeven dieren in de halo geladen. Wanneer de scanner een vermiste chip scant, komt dit direct in beeld, samen met het telefoonnummer van de organisatie waar deze als vermist is opgegeven. Zo kan er meteen gehandeld worden en wordt het dier weer snel herenigd worden met de eigenaar.

Kleur
Wit

Verpakking: 1 stuk compleet wit

Beoordeel

       

Hulp bij kiezen

Kunt u zelf geen keuze maken? Neemt u dan gerust contact met ons op zodat wij u verder kunnen adviseren welke type chip, of welk type scanner u het beste kunt bestellen.

Contact info

Chip Point is een webwinkel van Handelsonderneming Oppers.

Nijverheidsweg 3
5492 NK Sint-Oedenrode
+31 (0)413-475718
info@chippoint-holland.nl